Меню
Количка

Условия за доставка

Доставяне на стоката

Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Клиента адрес в срок от 2 до 3 работни дни, необходими за обработка на доставката;

  • Срокът за доставка започва да тече от момента на сключване на договора
  • Стоката се предава на Клиента или на трето лице, което приема и потвърждава получаването на същата от името на Клиента.
  • Стоката се предава на лицата по предходната алинея след заплащане на дължимата цена и разходите по доставката.
  • При предаване на стоката Клиентът или третото лице подписват придружаващите я документи.
  • При поръчка над 50 лв. клиентът получава безплатна доставка!

Връщане на стока

Закупена стока може да бъде върната в срок от 14 работни дни от получаването без Клиента да дължи обезщетение или неустойки и без да е необходимо да посочва причина за това. В този случай стоката не трябва да е ползвана, разпечатана, или с нарушен търговски вид, и се изпраща на адреса на доставчика, и при всички други условия по чл. 55 от Закона за защита на потребителя. Цената на закупената стока се връща на Клиента на адреса на доставка в срок от 30 дни след получаване на уведомлението за отказа, а разноските по връщането са за сметка на купувача.

В случай, че Клиентът не бъде намерен на посочения от него адрес в срока за изпълнение на доставката или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, магазин Тя и Той се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по повторната доставка. В този случай започва да тече нов срок за доставка.