Меню
Количка

Despicable Me Minions

Модел: PB6
Тениска с щампа BANANA NIRVANA - изцяло от 100% памук, производство на най-големия създател на тениски Fruit of The Loom. Издръжлива на пране и слънчева светлина. Препоръчителна температура за изпиране: 30°C и да се изперат на обратно.Продуктът можете да го откриете като: Мъжка тениска Дамска ..
19.99 лв.
Модел: PB125
Тениска с щампа KEEP CALM AND LOVE MINIONS - от 100% памук, производство на най-големия производител на тениски Fruit of The Loom. Издръжлива на пране и слънчева светлина. Препоръчителна температура за изпиране: 30°C и да се изперат на опъки.Моделът можете да го намерите като: Мъжка тениска Да..
19.99 лв.
Модел: PB62
Тениска с щампа MINION BANANA - от 100% памук, производство на най-големия производител на тениски Fruit of The Loom. Издръжлива на пране и слънчева светлина. Препоръчителна температура за пране: 30°C и да се изперат на обратно.Продуктът можете да го откриете като: Мъжка тениска Дамска тениска..
19.99 лв.
Модел: РВ20
Тениска с щампа ONE IN A MINION - от 100% памук, производство на най-големия създател на тениски Fruit of The Loom. Дълготрайна на пране и слънчева светлина. Препоръчителна температура за изпиране: 30°C и да се изперат на обратно.Продуктът можете да го откриете като: Мъжка тениска Дамска тенис..
19.99 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)