Меню
Количка

Big Bang Theory

Модел: РВ212
Тениска с щампа THIS IS MY SPOT - от 100% памук, производство на най-големия производител на тениски Fruit of The Loom. Дълготрайна на пране и слънчева светлина. Препоръчителна температура за изпиране: 30°C и да се изперат на обратно.Продуктът можете да го намерите като: Мъжка тениска Дамска ..
19.99 лв.
Модел: РВ184
Тениска с щампа BIG BANG THEORY HEROES - изцяло от 100% памук, изработка на най-големия създател на тениски Fruit of The Loom. Устойчива на пране и слънчева светлина. Препоръчителна температура за пране: 30°C и да се изперат на опъки.Моделът можете да го сдобиете като: Мъжка тениска Дамска тен..
19.99 лв.
Модел: РВ203
Тениска с щампа KNOCK, KNOCK, KNOCK PENNY - от 100% памук, производство на най-големия създател на тениски Fruit of The Loom. Устойчива на пране и слънчева светлина. Препоръчителна температура за пране: 30°C и да се изперат на опъки.Продуктът можете да го намерите като: Мъжка тениска Дамска те..
19.99 лв.
Модел: РВ142
Тъжка тениска с щампа BAZINGA - от 100% памук, изработка на най-големия създател на тениски Fruit of The Loom. Дълготрайна на пране и слънчева светлина. Препоръчителна температура за изпиране: 30°C и да се изперат на опъки.Продуктът можете да го намерите като: Мъжка тениска Дамска тениска Мъж..
19.99 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)