Меню
Количка

Тениски и суичъри с надпис или щампа по избор

В TqiToi.com можем да изработим всякакъв вид тениска или суичър с щампа по ваш избор. Това разбира се НЯМА да оскъпи цената на щампата.

Можем да променим някои от готовите ни модели или да направим изцяло нов. Може да се свържете с нас чрез контактната ни форма и ни изпратите снимка на щампата, която искате да изработим.

Модел: PB1009
Бебешко боди с надпис по ваш избор - изцяло от 100% памук, производство на най-големия създател на тениски Fruit of The Loom. Издръжлива на пране и слънчева светлина. Препоръчителна температура за изпиране: 30°C и да се изперат на обратно.Продуктът можете да го сдобиете като: Мъжка тениска Дам..
14.99 лв.
Модел: PB102
Суичър с щампа ТЕКСТ ПО ИЗБОР - от 100% памук, производство на най-големия производител на тениски Fruit of The Loom. Устойчива на пране и слънчева светлина. Препоръчителна температура за пране: 30°C и да се изперат на обратно.Продуктът можете да го намерите като: Мъжка тениска Дамска тениска ..
49.99 лв.
Модел: PB1018
Тениска на отбор по риболов, на която може да промените имената, логото и името на отбора. Може да я направите изцяло по ваш вкус. Тениската е единствено от 100% памук, производство на най-големия производител на тениски Fruit of The Loom. Дълготрайна на пране и слънчева светлина. Препоръч..
24.99 лв.
Модел: PB101
Тениска С ТЕКСТ ПО ИЗБОР ... - единствено от 100% памук, производство на най-големия производител на тениски Fruit of The Loom. Дълготрайна на пране и слънчева светлина. Препоръчителна температура за пране: 30°C и да се изперат на опъки.Моделът можете да го откриете като: Мъжка тениска Дамска ..
24.99 лв.
Модел: РВ135
Тениска с щампа ТЕКСТ ПО ВАШ ИЗБОР - от 100% памук, производство на най-големия създател на тениски Fruit of The Loom. Издръжлива на пране и слънчева светлина. Препоръчителна температура за изпиране: 30°C и да се изперат на обратно.Моделът можете да го сдобиете като: Мъжка тениска Дамска тенис..
24.99 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)