Меню
Количка

Star Wars тениски

Модел: РВ165
Тениска с щампа KEEP CALM AND A JEDI YOU WILL BE - от 100% памук, производство на най-големия производител на тениски Fruit of The Loom. Дълготрайна на пране и слънчева светлина. Препоръчителна температура за пране: 30°C и да се изперат на обратно.Моделът можете да го сдобиете като: Мъжка тени..
24.99 лв.
Модел: РВ154
Тениска с щампа DJ YODA - единствено от 100% памук, производство на най-големия производител на тениски Fruit of The Loom. Устойчива на пране и слънчева светлина. Препоръчителна температура за пране: 30°C и да се изперат на обратно.Продуктът можете да го откриете като: Мъжка тениска Дамска тен..
19.99 лв.
Модел: PB459
Тениска с щампа STAR WARS - изцяло от 100% памук, производство на най-големия производител на тениски Fruit of The Loom. Издръжлива на пране и слънчева светлина. Препоръчителна температура за изпиране: 30°C и да се изперат на обратно.Продуктът можете да го намерите като: Мъжка тениска Дамска т..
19.99 лв.
Модел: РВ172
Тениска с щампа TO BECOME A JEDI - от 100% памук, производство на най-големия производител на тениски Fruit of The Loom. Дълготрайна на пране и слънчева светлина. Препоръчителна температура за изпиране: 30°C и да се изперат на опъки.Моделът можете да го сдобиете като: Мъжка тениска Дамска тени..
19.99 лв.
Модел: РВ183
Тениска с щампа YOUR FATHER - DARTH VADER - единствено от 100% памук, изработка на най-големия създател на тениски Fruit of The Loom. Издръжлива на пране и слънчева светлина. Препоръчителна температура за изпиране: 30°C и да се изперат на опъки.Продуктът можете да го откриете като: Мъжка тениск..
19.99 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)