Меню
Количка

Тениски за двойки и тениски за влюбени

Модел: PB3154
Тениска с щампа He's mine, на която може да промените логото. Може да я направите изцяло по ваш вкус. Тениската е единствено от 100% памук, производство на най-големия производител на тениски Fruit of The Loom. Дълготрайна на пране и слънчева светлина. Препоръчителна температура за пране: ..
19.99 лв.
Модел: PB3161
Тениска с щампа His Queen, на която може да промените логото. Може да я направите изцяло по ваш вкус. Тениската е единствено от 100% памук, производство на най-големия производител на тениски Fruit of The Loom. Дълготрайна на пране и слънчева светлина. Препоръчителна температура за пране: ..
19.99 лв.
Модел: PB3163
Тениска с щампа I like her butt, на която може да промените логото. Може да я направите изцяло по ваш вкус. Тениската е единствено от 100% памук, производство на най-големия производител на тениски Fruit of The Loom. Дълготрайна на пране и слънчева светлина. Препоръчителна температура за п..
19.99 лв.
Модел: PB3162
Тениска с щампа I like his beard, на която може да промените логото. Може да я направите изцяло по ваш вкус. Тениската е единствено от 100% памук, производство на най-големия производител на тениски Fruit of The Loom. Дълготрайна на пране и слънчева светлина. Препоръчителна температура за ..
19.99 лв.
Модел: PB3164
Тениска с щампа Player 1, на която може да промените логото. Може да я направите изцяло по ваш вкус. Тениската е единствено от 100% памук, производство на най-големия производител на тениски Fruit of The Loom. Дълготрайна на пране и слънчева светлина. Препоръчителна температура за пране: 3..
19.99 лв.
Модел: PB3165
Тениска с щампа Player 2, на която може да промените логото. Може да я направите изцяло по ваш вкус. Тениската е единствено от 100% памук, производство на най-големия производител на тениски Fruit of The Loom. Дълготрайна на пране и слънчева светлина. Препоръчителна температура за пране: 3..
19.99 лв.
Модел: PB3152
Тениска с щампа She's mine, на която може да промените логото. Може да я направите изцяло по ваш вкус. Тениската е единствено от 100% памук, производство на най-големия производител на тениски Fruit of The Loom. Дълготрайна на пране и слънчева светлина. Препоръчителна температура за пране:..
19.99 лв.
Модел: PB3156
Тениска с щампа The Boss, на която може да промените логото. Може да я направите изцяло по ваш вкус. Тениската е единствено от 100% памук, производство на най-големия производител на тениски Fruit of The Loom. Дълготрайна на пране и слънчева светлина. Препоръчителна температура за пране: 3..
19.99 лв.
Модел: PB3158
Тениска с щампа The King, на която може да промените логото. Може да я направите изцяло по ваш вкус. Тениската е единствено от 100% памук, производство на най-големия производител на тениски Fruit of The Loom. Дълготрайна на пране и слънчева светлина. Препоръчителна температура за пране: 3..
19.99 лв.
Модел: PB3157
Тениска с щампа The Real Boss, на която може да промените логото. Може да я направите изцяло по ваш вкус. Тениската е единствено от 100% памук, производство на най-големия производител на тениски Fruit of The Loom. Дълготрайна на пране и слънчева светлина. Препоръчителна температура за пра..
19.99 лв.
Brand: 98-86 Модел: PB-T2
Тениски за тях - Every beast needs a beauty - изцяло от 100% памук, изработка на най-големия създател на тениски Fruit of The Loom. Устойчива на пране и слънчева светлина. Препоръчителна температура за пране: 30°C и да се изперат на обратно.Продуктът можете да го намерите като: Мъжка тениска Д..
35.99 лв.
Модел: PB-T13
Тениски за тях - Heart Strings - единствено от 100% памук, изработка на най-големия производител на тениски Fruit of The Loom. Устойчива на пране и слънчева светлина. Препоръчителна температура за пране: 30°C и да се изперат на опъки.Моделът можете да го откриете като: Мъжка тениска ..
35.99 лв.
Модел: PB-T3
Тениски за тях - I love my crazy girlfriend / boyfriend - от 100% памук, изработка на най-големия създател на тениски Fruit of The Loom. Устойчива на пране и слънчева светлина. Препоръчителна температура за пране: 30°C и да се изперат на опъки.Моделът можете да го откриете като: Мъжка тениска ..
35.99 лв.
Модел: PB-T15
Тениски за влюбени - I'm your Nutella / I'm your bread - произведена от 100% памук, изработка на един от най-големя създател на тениски Fruit of The Loom. Издръжлива на пране и слънчева светлина. Препоръчителна температура за изпиране: 30°C и да се изперат на обратно.Продуктът можете да го сдоб..
35.99 лв.
Модел: PB-T19
Тениски за влюбени - Love Forever - произведена от 100% памук, изработка на най-големия производител на тениски Fruit of The Loom. Устойчива на пране и слънчева светлина. Препоръчителна температура за изпиране: 30°C и да се изперат на обратно.Продуктът можете да го намерите като: дамска тениска..
35.99 лв.
Модел: PB-T1
Тениски за тях - Beauty & Beast - единствено от 100% памук, изработка на най-големия производител на тениски Fruit of The Loom. Устойчива на пране и слънчева светлина. Препоръчителна температура за пране: 30°C и да се изперат на опъки.Моделът можете да го откриете като: Мъжка тениска Дамска те..
35.99 лв.
Модел: PB-T11
Тениски за тях - Born to Love Her / Him - от 100% памук, изработка на най-големия създател на тениски Fruit of The Loom. Устойчива на пране и слънчева светлина. Препоръчителна температура за пране: 30°C и да се изперат на опъки.Моделът можете да го откриете като: Мъжка тениска Дамска..
35.99 лв.
Модел: PB-T14
Тениски за тях - I stole her Heart - единствено от 100% памук, изработка на най-големия производител на тениски Fruit of The Loom. Устойчива на пране и слънчева светлина. Препоръчителна температура за пране: 30°C и да се изперат на опъки.Моделът можете да го откриете като: Мъжка тенис..
35.99 лв.
Модел: PB-T17
Тениски за двойки - King Queen 2 - произведена от 100% памук, изработка на най-големия производител на тениски Fruit of The Loom. Издръжлива на пране и слънчева светлина. Препоръчителна температура за изпиране: 30°C и да се изперат на обратно.Продуктът можете да го сдобиете като: дамска тениска..
35.99 лв.
Модел: PB-T10
Тениски за тях - Best Friends - единствено от 100% памук, изработка на най-големия производител на тениски Fruit of The Loom. Устойчива на пране и слънчева светлина. Препоръчителна температура за пране: 30°C и да се изперат на опъки.Моделът можете да го откриете като: Мъжка тениска Д..
35.99 лв.
Показва 1 до 20 от 32 (2 страници)